Šī aknu gatavošanas versija ir mana mīļākā, un es steidzos dalīties tajā ar jums. Pat tie, kam negaršo aknas, vēlēsies izmēģināt arī šo recepti. Es nesen izmēģināju šo ēdienu pie drauga, un tagad es to bieži gatavoju pusdienās vai vakariņās.
Gatavošana:
1. Man labāk patīk gatavot šo ēdienu no vistas aknām, tas izrādās maigāks. Aknas noskaloju ar ūdeni, lieku dziļā šķīvī un sakuļ ar blenderi viendabīgā masā. Tad aknām pievienoju olu un pieleju pienu.
2.Pievieno sāli, maltus melnos piparus un miltus.
VIDEO:

Tevi arī varētu interesēt
3. Cepamo formu ieziež ar augu eļļu. Es izklāju pirmo kārtu ar apceptiem burkāniem un sīpoliem.
Lasi vēl: Dievs apbērs ar skūpstiem: Volodina nosaukusi divas zīmes, kurus bagātība gaidīs līdz maija sākumam
Es vienmērīgi sadalu dārzeņus.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Vīra kabatā atradu čeku un sāku to pētīt, tomēr vēlāk gribēju, lai labāk nebūtu to atradusi
- 8. novembrī četras zodiaka zīmes sajutīs pārmaiņas, kas nesīs veiksmi un pārpilnību
- Neatkarīgie brīvdomātāji: 7 suņu šķirnes, kas grūti apmācāmas un maz pieķeras saviem saimniekiem
- Biežākās kļūdas, ko pieļauj iesācēji maizes cepēji – no kā labāk izvairīties
- Kāpēc jāskatās, kā deg svece – mierīgi vai ne: kādas lietas sola laimi, saticību un pārticību 8. novembrī
- Meteorologs Toms Bricis: Skandināvijai tuvojas aukstā gaisa masa – gaidāms sniegs un aukstums










