Šī aknu gatavošanas versija ir mana mīļākā, un es steidzos dalīties tajā ar jums. Pat tie, kam negaršo aknas, vēlēsies izmēģināt arī šo recepti. Es nesen izmēģināju šo ēdienu pie drauga, un tagad es to bieži gatavoju pusdienās vai vakariņās.
Gatavošana:
1. Man labāk patīk gatavot šo ēdienu no vistas aknām, tas izrādās maigāks. Aknas noskaloju ar ūdeni, lieku dziļā šķīvī un sakuļ ar blenderi viendabīgā masā. Tad aknām pievienoju olu un pieleju pienu.
2.Pievieno sāli, maltus melnos piparus un miltus.
Šķīvja saturu samaisa ar putojamo slotiņu līdz gludai viendabīgai masai.
3. Cepamo formu ieziež ar augu eļļu. Es izklāju pirmo kārtu ar apceptiem burkāniem un sīpoliem.
Lasi vēl: Dievs apbērs ar skūpstiem: Volodina nosaukusi divas zīmes, kurus bagātība gaidīs līdz maija sākumam
Es vienmērīgi sadalu dārzeņus.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola
- Mans paziņa nav precējies – viņš meklē sievu, kas atbilst 9 nopietniem kritērijiemby Rinalds Bergmanis
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma